Besajtolható kötőelem

Besajtolható kötõelem:

Ezt a korszerû technológiát egy amerikai cég fejlesztette ki a rögzítéstechnika területén. Ez az amerikai cég elsõként oldotta meg, hogy kötõelemek besatolásával erõs csavar kötést hozzanak létre vékony lemezben. A kifejlesztett technológia egyúttal a termelési cikust is lényegesen lerövidítette, ezáltal gazdaságosabbá tette.

Az elmúlt pár évtized során több gyártó is megjelent ekvivalens termékkel. Az általunk forgalmazott termékek minõsített gyártók (ISO 9001:2000, ISO 14001, PQA, IPQC, OQC) termékei, melyeket már több nagy multinacionális cégnél (elektronikától a gépgyártásig) bevezettünk és szállítunk.

A besajtolható kötõelemeket lemezekben és idomokban pontosan kivágott nyílásokba kell sajtolni.
A  termékek között megtalálható besajtolható anya, besajtolható csavar, besajtolható csap, besajtolható távtartó többféle kivitelben (eltérõ menet, hossz, furat, lemezvatagság, anyagminõség stb.)
Megtalálhatók még a vékony mûanyaglemezekbe (pl. nyomtatott áramkörök lemezeibe) is sajtolható kötõelemek. A technológiai elõnyök:
- nagy erõvel terhelhetõk a vékony lemezbe sajtolt elemek is
- a szerelési költségek csökkennek (a szerelés gyors, egyszerû és biztonságos)
- gyorsul a gyártási ciklus
- a besajtolható kötõelem tengelye és a lemez felülete tökéletes derékszöget zár be
- besajtoláskor a lemez hátsó felülete nem deformálódik
- nem acél lemezek esetében is jobb szilárdsági érték érhetõ el (a menet minõsége és ellenálló képessége is jobb, rozsdamentes kötőelem )
- a lemez és a besajtolt kötõelem közötti elektromos vezetõképesség áll fent
Zeta Kft.    |   1173 Budapest, Pesti út 5 (512. u. 7.)
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu